Går du i tankarna att lägga ett nytt golv? Då kanske det även är dags att passa på att lägga in golvvärme. Det är otroligt skönt att ha golvvärme – speciellt på vintern när det kan vara väldigt kallt ute. Att gå upp tidigt på morgonen och gå in i badrummet med ett iskallt golv är ingen höjdare och något som de allra flesta gärna slipper.

Värmesystem

Ska du lägga golvvärme finns det ett par olika att välja mellan. Du kan välja el vilket passar bäst i små rum och vid små renoveringar. Har du ett stort rum där du vill ha golvvärme är det bättre att använda sig av vattenrör om möjligt – annars fungerar givetvis även el där. Det kan vara lite krångligt att lägga golvet själv, det är bättre att anlita experter som gör jobbet både snabbt och smidigt.

Fast ansluten golvvärme

Om du ska installera fast ansluten golvvärme måste det göras av ett registrerat elföretag med rätt certifiering. Skulle du ändå välja att göra det själv och någonting händer kommer inte försäkringen täcka eventuella skador som uppstår. Det är därför alltid bäst att anlita experter inom området som utför själva installationen åt dig.

admin
magnus@brath.se