När renoveringen väl är klar är det dags att börja med det roliga, att inreda ditt nya hem. Det kan ibland vara svårt att göra, särskilt om du inte har gjort det tidigare. Men se det som en rolig sak och låt inredningen ta tid. Om allt går för fort finns risken att du ångrar dig i efterhand.

De små sakerna

Det är ofta små detaljer som avgör om ett rum känns välinrett eller inte. Fina möbler och tavlor kan göra mycket för känslan i rummet men om du inte har några prydnader som knyter ihop hela inredningen blir det aldrig riktigt bra. Klicka dig vidare här för lite inspiration på småsaker som kan passa bra i ditt hem.

Personlig prägel

Det kan vara roligt att inreda med hjälp av olika stilar och trender, men det absolut viktigaste du behöver komma ihåg är att ditt hem ska kännas personligt. Gör hemmet inte det kommer du sällan att trivas. Det är detaljerna som gör ditt hem personligt, så som prydnader, souvenirer från resor, fynd från antikaffärer eller arvegods. Fyll därför gärna ditt hem med sådana saker, men var försiktig så att det inte blir för mycket då detta kan ge ett plottrigt intryck.

Klas Persson
klas@kasab.nu
Med ett stort intresse för hemmarenovering så har jag skapat denna sajt. Det är min förhoppning är att kunna hjälpa hemmapulare att få en smidigare renovering av sina hus och hem men också kommersiella fastigheter som hyreshus eller annat. Jag hoppas att med denna sajt och artiklar ni får hjälp med er renovering om ni håller på själv men också att hitta någon som kan hjälpa er med den renovering som ni planerat.