Att hålla kontoret rent och fräsch är inte bara en viktigt del för hur framtida kunder och besökare kommer uppfatta er som företag men det kommer också att bidra till en bättre arbetsmiljö och en trevligare arbetsplats för alla som vistas på kontoret. En trevlig arbetsplats är viktigt, inte bara för hur de anställda kommer att må men också för att man inte vill vistas på en smutsig arbetsplats.

Samarbete

På de flesta kontor finns det någon form av städhjälp men även om det finns så borde alla som arbetar på kontoret hjälpas åt så att arbetsplatsen är så ren och fräsch som möjligt. Med ett rent kontor kommer effektiviteten på alla anställda att öka eftersom det är en plats som de vill befinna sig på. Trivseln kommer med andra ord öka vilket snabbt leder till en positiv attityd bland de anställda.

Tvätt av heltäckningsmatta

På många kontor finns heltäckningsmattor. Dessa kan vara svåra att rengöra själv och för att göra det så enkelt som möjligt att få hjälp med mattvätt i Stockholm finns ångtvättbilen. Där är man specialister på mattor och man kommer hjälpa dig och ditt kontor med städningen av era mattor så att mattorna också är lika rena och fräscha som resten av kontoret är när alla hjälper varandra.

Klas Persson
klas@kasab.nu
Med ett stort intresse för hemmarenovering så har jag skapat denna sajt. Det är min förhoppning är att kunna hjälpa hemmapulare att få en smidigare renovering av sina hus och hem men också kommersiella fastigheter som hyreshus eller annat. Jag hoppas att med denna sajt och artiklar ni får hjälp med er renovering om ni håller på själv men också att hitta någon som kan hjälpa er med den renovering som ni planerat.