Att tapetsera om är ett väldigt bra sätt för att ge ett rum i ditt hem en ny känsla. Idag finns det otroligt många fina tapeter på marknaden. Fördelen med att marknaden är stor är att valmöjligheterna är många vilket innebär att det garanterat finns en tapet som passar din inredningsstil. Men för många kan det vara svårt att veta hur man väljer rätt.

Färger

Det första du behöver utgå ifrån är färgerna. En del föredrar enkla färger som går i samklang med resten av inredningen. Medan andra vill ha en tapet som gör att hemmet sticker ut mer i mängden. Det viktigaste du ska tänka på är att du ska känna att tapeten lyfter rummet och att du under många år framöver kommer att vilja ha tapeten på plats.

Mönster

För det andra finns det många tapeter med olika mönster. Det finns tapeter som går i en enhetlig färg. Men det finns även olika mönster. Det vanligaste mönstret är blommor och andra naturinspirerade mönster. Välj det mönster som tilltalar dig mest.

Handla tapeter

Sist men inte minst behöver du handla tapeterna. Om du föredrar att shoppa online kan du kolla in Walldorado. Sedan finns det också fysiska butiker som säljer tapeter.

Klas Persson
klas@kasab.nu
Med ett stort intresse för hemmarenovering så har jag skapat denna sajt. Det är min förhoppning är att kunna hjälpa hemmapulare att få en smidigare renovering av sina hus och hem men också kommersiella fastigheter som hyreshus eller annat. Jag hoppas att med denna sajt och artiklar ni får hjälp med er renovering om ni håller på själv men också att hitta någon som kan hjälpa er med den renovering som ni planerat.